Carti de vizita

Sante Publiprod Concept

Cartile de vizita reflecta imaginea dvs., de aceea ele trebuie sa aiba un design in concordanta cu imaginea companiei si un aspect impecabil.

Din aceste motive tiparim carti de vizita pe tipar digital, folosind carton special mat sau lucios garantand culori fidele si calitate deosebita a printului. Optional cartile de vizita pot fi plastifiate mat sau lucios.

Designul cartilor de vizita trebuie sa fie simplu si sa contina doar elementele de care partenerii dvs. au nevoie pentru a va contacta: sigla companiei, numele, functia si datele de contact ale dvs. cat si ale companiei in general.

Pentru a vizualiza preturile de pe telefonul mobil va rugam sa apasati pe imaginea de mai jos.

Carti de vizita
Categorie Produs Caracteristici Cantitate (buc) Preț
SPPC/buc.
lei/buc,

 fără TVA

CĂRȚI DE VIZITĂ-MINOLTA CARȚI DE VIZITĂ
COLOR
* FAȚĂ
– 90 x 50 mm
* Carton 300 gr., mat sau lucios
* Fără plastifiere
* Cu plastifiere mata +0.05 Ron
* Cu colturi rotunjite +0.05 Ron
50 100 0,2500 lei
101 1000 0,2200 lei
1001+ Solicitați oferta
CARȚI DE VIZITĂ
COLOR
* FAȚĂ + VERSO
– 90 x 50 mm
* Carton 300 gr., mat sau lucios
* Fără plastifiere
* Cu plastifiere mata +0.05 Ron
* Cu colturi rotunjite +0.05 Ron
50 100 0,2900 lei
101 1000 0,2500 lei
  1001+ Solicitați oferta

CARTOANE SPECIALE PENTRU CARTI DE VIZITA

Pentru realizarea cartilor de vizita punem la dispozitie o gama larga de cartoane:

 • In cele mai multe cazuri tiparim carti de viztia pe carton special mat cu grosime de 300 g/mp. Acesta este un carton offset ce are un grad ridicat de alb si datorita continutului scazut de celuloza rezulta carti de vizita rigide si placute la atingere.
 • Pentru carti de vizita ieftine va recomandam cartonul cretat mat sau lucios cu grosime de 300 g/mp. Acest carton prezinta o suprafata perfect neteda pe ambele fete.
 • Cartoane speciale colorate in masa necretate cu grosimi cuprinse intre 280-300 g/mp. Acestea sunt disponibile in diverse nuante: alb, crem, gri, silver, roz, etc

 

SPECIFICATII TEHNICE DESIGN CARTI DE VIZITA

In cazul in care te-ai hotarat sa realizezi singur designul sau ai deja pregatita o macheta pentru carti de vizita ar trebui sa tii cont de urmatoarele aspecte:

 • Designul trebuie realizat in spatiul de culoare CMYK
 • In cazul in care fisierul este lucrat RGB softurile nostre de RIP vor face conversia la CMYK cu rezultate destul de bune dar pentru a avea mai mult control asupra culorilor va recomandam sa il convertiti dvs.
 • Preferam fisierele PDF, dar ne puteti trimite si fisiere cu extensia CDR, AI, EPS, PSD, JPG, TIF
 • Va rugam sa convertiti toate fonturile la curbe sau sa le includeti in document (embed), sau pur si simplu ne puteti transmite fonturile impreuna cu comanda de carti de vizita
 • Bleed de 2-3 mm. Daca o imagine sau culoare se afla chiar pe marginea cartii de vizita avem nevoie de un exces de 2-3 mm, astfel incat dupa taierea la ghilotina sa nu existe margini albe.
 • Ideal ar fi ca toate imaginile bitmap color sa fie convertite CMYK la rezolutia 300dpi la scara 1:1
Carti de vizita

Garantia Calitatii

Dorim sa depasim asteptarile clientilor prin furnizarea de servicii de tipar digital si productie publicitara de cea mai buna calitate. Astfel facem tot posibilul sa ne surprindem placut clientii prin tot ceea ce facem.

 • Echipamente performante de ultima generatie.Tot experienta ne-a invatat ca un lucru de calitate se face doar cu echipamente de calitate asa ca pentru print carti de vizita folosim tipar digital de ultima generatie Konica-Minolta si pentru taiere ghilotina cu reglaj digital Ideal.
 • Consiliere gratuita si verificare fisier.Inainte sa intre in productie fiecare comanda de carti de vizita este verificata si optimizata astfel incat sa corespunda cerintelor tehnice. Te contactam in cazul in care constatam probleme ce necesita interventia sau aprobarea ta.