Transportul se va calcula dupa preluarea comenzii. Transportul se va calcula dupa preluarea comenzii.
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Despre Noi

Agenția de publicitate și producție PubliProd a fost fondată în anul 2018 ca societate individuală în cadrul grupului Sante.

Stabilită cu scopul principal de a răspunde prompt nevoilor companiilor din grup, având drept client principal rețeaua de laboratoare Clinica Sante, astăzi PubliProd este soluție pentru zeci de companii care caută o cale sigură de la idee la rezultat.

Principalele activități sunt producția publicitară (reclame/firme luminoase), servicii complete de print – de la tipar digital la imprimare în format mare, design publicitar pentru societăți comerciale din diferite arii de activitate. De asemenea, oferim servicii pentru proiectare, autorizare, instalare/montare, reparare și neutralizare a elementelor de semnalistică publicitară.

Întemeiată pe baza valorilor solide ale societății mamă, monitorizăm în mod responsabil procesul de producție și respectarea termenelor. Ne concentrăm atenția pe calitatea serviciilor și confortul clientului. Construim relații respectuoase cu partenerii. Dezvoltăm linii de producție și minimizăm serviciile intermediare.

Pentru început de an 2020, în portofoliul nostru și-au găsit loc 19 clienți noi. Volumul lunar de imprimare pe format mare depășește 10.000 de metri pătrați.

Clienții noștri sunt reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii. Pentru companiile cu o rețea extinsă, producem și livrăm produse promoționale în toate județele țării.

Misiunea companiei

  • Oferirea unor servicii confortabile, feedback rapid și soluții fiabile, oferte de preț într-un timp cât mai scurt;
  • Confecționarea produselor de înaltă calitate de la bun început, care să nu necesite întreținere timp îndelungat;
  • Optimizarea, modernizarea producției pentru reducerea timpului de livrare și menținerea calității
  • Prin introducerea de noi abordări și soluții, să ne străduim să maximizăm satisfacția clienților

Cele mai vizitate produse