Diplome

Sante Publiprod Concept

Preturile sunt negociabile in functie de:

  • cantitate
  • tipul cartonului
  • complexitatea lucrarii finale

Cantitate minima: 10 buc

NOTA: Preturile sunt exprimate in RON si nu includ TVA.

 

Preturile afisate sunt calculate pentru printare diplome cu urmatoarele caracteristici:

  • format A4
  • print digital policromie pe carton mat sau lucios cu grosime de 300 g/mp
  • pentru diplome cu specificatii diferite va rugam solicitati oferta

Pentru a vedea preturile pe telefonul mobil va rugam sa apasati pe imaginea de mai jos

Diplome
Categorie Produs Caracteristici Cantitate (buc) Preț
SPPC / buc.
lei/buc,

fără TVA

DIPLOME A4-MINOLTA DIPLOMĂ A4 * FAȚĂ
– 210 x 297mm, portret sau landscape
* Carton 300 gr., mat sau lucios
50 100 1,5000 lei
101 1000 1,2500 lei
1001+ Solicitațioferta
DIPLOMĂ A4 LAMINATĂ * FAȚĂ
– 210 x 297mm, portret sau landscape
-laminare mata sau lucioasa 25-28 microni
* Carton 300 gr.
50 100 1,8500 lei
101 1000 1,6500 lei
1001+ Solicitați oferta
Diplome

Diplome: detalii suplimentare

  • Dimensiuni diplome: poti alege orice dimensiune in functie de nevoile tale dar cel mai des intalnite sunt diplomele format A4.
  • Carton: in general tiparim diplome pe carton mat cu grosime de 300 g/mp de culoare alba dar, in functie de necesitati, poti opta pentru cartoane texturate, colorate in masa in diverse nuante si grosimi variabile. Cartonul pe care se printeaza diploma trebuie ales si in functie de tipul evenimentului.
  • Design / grafica diplome: diplomele sunt acordate in urma unui eveniment, deci designul trebuie conceput in stransa legatura cu natura acelui eveniment. Pe langa serviciul de printare diplome va punem la dispozitie si servicii de design si conceptie grafica.
  • Print diplome cu date variabile: in cazul in care aveti nevoie de un numar mare de diplome pe care trebuie sa le personalizati cu nume si prenume, data evenimentului, premiul obtinut, coduri de bare sau orice alte informatii, nu este nevoie sa completati dvs fiecare diploma in parte. Ne puteti trimite un fisier cu diploma necompletata si separat un fisier Excel cu toate aceste detalii, iar noi vom face procesarea datelor in locul dvs.

Printare diplome pe carton mat sau lucios de 300 g/mp, cartoane texturate sau colorate. Va oferim si servicii de printare diplome cu date variabile.

DESPRE DIPLOME

In general diplomele sunt acordate pentru a scoate in evidenta obtinerea unor rezultate pozitive, acesta este si motivul pentru care cel ce primeste o diploma o va aseza la loc de cinste si o va pastra cu drag poate chiar toata viata. Diplomele pot fi de mai multe feluri: diplome de absolvire cursuri de calificare / recalificare, diplome de participare la evenimente, simpozioane, concursuri, traininguri, diplome scolare, diplome pentru atingerea unui obiectiv, etc.

PRINTARE DIPLOME

Pentru ca primirea unei diplome marcheaza o ocazie speciala, serviciul de printare diplome este realizat in conditii de calitate maxima pe echipamente de tipar digital, folosind o gama variata de cartoane astfel incat sa puteti alege modelul cel mai potrivit, in ton cu evenimentul. Puteti opta pentru carton simplu mat sau lucios, carton texturat sau colorat in masa.
Pentru ca aspectul diplomelor sa fie impecabil, nu este suficient un print de calitate; deasemenea si taierea la finit este efectuata cu atentie deosebita pe ghilotina digitala programabila ce asigura taiere perfecta si precisa.

Diplome

DESIGN DIPLOME

Un alt aspect important este designul diplomelor. Grafica trebuie sa fie in ton cu evenimentul, sa contina datele de identificare ale participantului dar si cele ale organizatorului impreuna cu logo. Daca nu aveti pregatita grafica, va stam la dispozitie si cu servicii de creatie grafica si design in functie de specificul evenimenutlui, varsta participantilor sau orice alte detalii pe care le considerati relevante.

PRINTARE DIPLOME CU DATE VARIABILE

Pentru a va usura sarcinile si dvs sa va puteti ocupa de lucrurile cu adevarat importante, va stam la dispozitie pentru procesarea datelor variabile. Practic, in cazul in care aveti nevoie de un numar mare de diplome nominale, personalizate cu numele si prenumele participantului, datele companiei, premiul obtinut, data si locul evenimentului, coduri de bare sau orice alte informatii, dvs trebuie doar sa ne trimieti aceste date intr-un fisier Excel si de restul ne ocupam noi. De exemplu, daca aveti un eveniment cu 1000 participanti nu este necesar sa ne puneti la dispozitie machete pentru 1000 de diplome; este suficient fisierul Excel cu aceste date, iar noi va vom procesa datele si va vom livra cele 1000 diplome.