Servicii

AcasăServicii

La Sante Publiprod Concept mereu a fost vorba despre contributia pe care echipa a avut-o in dezvoltarea unui brand sau a unei afaceri locale. Calitatea si gradul dvs. de multumire sunt prioritatile noastre!

Printre serviciile oferite de noi se numara si :

Sante Publiprod

Tipar Digital

  • Va punem la dispozitie servicii de tipar digital color si alb-negru pe o gama variata de hartii si cartoane cu grosimi cuprinse intre 90-350 g/mp (dublu cretat lucios DCL. dublu cretat mat DCM sau offset) si format maxim 600×330 mm. Asiguram calitatea ridicata a tiparului folosind echipamente Konica-Minolta care in acelasi timp ofera si viteza in executie.
Sante Publiprod

Print Outdoor

  • Realizam print outdoor de mari dimensiuni cu rezolutii de pana la 300 dpi pe o gama variata de suporturi, printre care: hartie cretata sau fotografica, polipropilena, autocolant, steag, canvas, backlit etc. Printurile outdoor se remarca prin paleta generoasa de culori si imagini clare, calitate deosebita a printurilor alb-negru, rezistenta UV si durabilitate in timp.
Sante Publiprod

Printare Alb-Negru

  • Indiferent de volumul de printare de care aveti nevoie, echipa Sante PubliProd Concept va gasi intotdeauna solutia ideala pentru dvs. Fie ca aveti de printat 500 de pagini, 5000 de pagini, 50.000 de pagini sau chiar mai mult va stam la dispozitie cu servicii de printare alb-negru de inalta calitate, realizate in timp record.
Sante Publiprod

Printare Color

  • Daca aveti nevoie de printare color inseamna ca imaginea conteaza pentru dvs. Printurile color sunt mult mai expresive, si va dau posibilitatea sa va exprimati liber si sa adaugati un plus de culoare si profesionalism materialelor promotionale si prezentarilor.
Sante Publiprod

Copiere Alb Negru

  • Sante PubliProd Concept ofera servicii de Copiere alb-negru la preturi avantajoase si in conditii de inalta calitate. Indiferent de volumul de copiere, echipa echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii profesionale si operative. Folosim echipamente digitale Konica-Minolta capabile sa copieze cantitati mari de documente intr-un timp foarte scurt.
Sante Publiprod

Copiere Color

  • Punem la dispozitia clientilor serviciul de copiere color pentru a veni in intampinarea celor ce au nevoie de copierea diverselor materiale si doresc sa pastreze originalitatea si expresivitatea originalelor.
Sante Publiprod

Scanare Documente

  • Putem realiza scanarea unei cantitati foarte mari de documente intr-un timp foarte scurt. Folosim mai multe echipamente profesionale ce permit scanarea a 100 pagini A4 / minut, daca aceste documente/foi se afla in topuri fara prindere cu capse.
Sante Publiprod

Indosariere

Legare cu spirala
  • Servicii de indosariere cu spirala (legare cu spirala) de diverse culori si grosimi. Oferim legare: cu spira metalica. Puteti sa alegeti tipul copertilor dintr-o gama variata de materiale si culori sau puteti opta pentru o coperta transparenta.
Sante Publiprod

Broșare

  • Brosarea reprezinta operatiunea prin care coperta unei carti este atasata la blocul de carte (paginile din interior). Punem la dispozitia clientilor nostri serviciul de brosare realizat cu echipament de brosat semiautomat cu termoclei. Putem lega prin brosare documente intre 10-400 coli. Puteti folosi acest serviciu pentru brosare carti, reviste, manuale, cataloage de produse si servicii, etc.
Servicii